Adolf Messerschmitt

Familjen von Alptraums Judical Champion

Description:

image.jpg

I Averheim är det bara de två finaste och mest anrika adelsfamiljerna som har Judical Champions, dvs von Leitdorf och von Alptraum. Enligt Averlands uråldriga provinslag är det endast dessa två familjer som har rätt att lösa juridiska dispyter genom den uråldriga sedvänjan att använda Judical Champions. Adolf Messerschmitt är familjen von Alptraums Judical Champion. Han är en storväxt och kraftig man på drygt 2 meter. En sådan person inger naturligtvis respekt och fruktan hos familjen von Alptraums fiender. Adolf
Messerschmitt är ytterst lojal till Countess Marlene von Alptraum. Han är född i Streissen och var en gång i tiden en Sigmar Initiate men lämnade av okänd anledning prästyrket för en mer krigarbaserad karriär. Adolf är idag 45 år och han är en erfaren Judical Champion som flera gånger försvarat familjen von Alptraums ära och löst juridiska dispyter genom blodig och brutal konfrontation.

“Adolf Messerschmitt är en lojal och trogen tjänare till familjen von Alptraum. Många gånger har han han troget försvarat vår ära. Han ifrågasätter aldrig någonting och lyder alltid order. En bättre tjänare finns inte.”
Marlene von Alptraum

Bio:

Adolf Messerschmitt

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim