Ambassadör Quintus von Griffonstein

Familjen von Leitdorfs ambassadör

Description:

image.jpg

Ambassadör Quintus von Griffonstein är familjen von Leitdorfs ambassadör. Han är en respekterad och rättfram person. Ambassadör von Griffonstein kommer ursprungligen från en adelsfamilj i Talabechland och har varit i tjänst hos von Leitdorf sedan Marius von Leitdorfs tid som Elector Count. Han har bara ett öga då han för många år sedan förlorade ett öga i en duell med Leo von Liebwitz av Nuln, bror till den välkända Elector Count Emanuelle von Liebwitz av Nuln. Nu bär han ett emaljöga som han ibland brukar plocka ut för att förvirra sina meningsmotståndare. Flera är de debatter där von Griffonstein överraskande plockat ut sitt öga för att förvirra sin motståndare och få denne ur balans. Naturligtvis är von Griffonstein en talare av rang, en mästare på förhandlingar och en mycket listig och slug intrigmakare.

“Ambassadör von Griffonstein är min företrädare. En gentleman som med stolthet, värdighet och kraft för fram familjen von Leitdorfs agenda.”
Baron Kastor von Leitdorf

“Ambassadör von Griffonstein är en värdig opponent. Vi har mötts många gånger i förhandlingar och debatter. Vi respekterar varandra som två gentlemän bör göra även om vi alltid har diametralt olika ståndpunkter.”
Martin von Sachs, Ambassadör för familjen von Alptraum

“En ful fisk… en mycket ful fisk.”
Ludwig von Pappen

Bio:

Ambassadör Quintus von Griffonstein

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim