Ambassadör Rutger von Sterber

Kejsare Karl Franz ambassadör i Averheim

Description:

image.jpg

Ambassadör Rutger von Sterber är Kejsare Karl Franz personliga ambassadör i Averheim. Han är en belevad och bildad man från hovet i Altdorf. Ambassadör von Sterber är pådrivande för att Averland ska utse en ny Elector Count. Ambassadören är en man på drygt 40 år och har rykte om sig att vara både intrigmakare och kvinnokarl av rang. Både familjen von Leitdorf och familjen von Alptraum delar åsikten att kejsarens man är en persona non grata i Averheim. Även om familjerna är konkurrenter och oense om det mesta är de rörande överens om att Altdorf och Kejsare Karl Franz inte ska lägga sig i Averlands inre politiska angelägenheter. Och vem som ska bli provinsens nästa Elector Count är något som endast berör adeln i Averland och inte centralmakten i Altdorf. Ambassadör Rutger von Sterber räds dock varken von Alptraum eller von Leitdorf utan har en tuff och överlägsen attityd mot de båda adelsfamiljerna. Något som retat både Marlene von Alptraum och Kastor von Leitdorf till vansinne. Det florerar till och med rykten om att Ambassadör von Sterber driver en linje om att nästa Elector Count inte ska komma från någon av de två
stora adelsfamiljerna. Kan det vara så att Altdorf och kejsare Karl Franz föredrar en mer lättstyrd person på Averheims tron? Under de två år som ambassadör von Sterber varit posterad i Averheim har han varit indragen i flera skandaler i societeten, då ambassadören är en riktig kvinnokarl. Detta har gjort att han har många fiender i staden. Kejsarens man är sannerligen en väldigt avskydd person.

“Ambassadör von Sterber är en typisk reikländare. Han har en överlägsen attityd, är dryg och snobbig. Han tror att han kan komma hit och styra och ställa bara för att han är kejsarens personliga sändebud. Men ack så fel han har. Det börjar bli dags att lära ambassadören en läxa. I Averland styr vi oss själva och Altdorf ska hålla sig borta.”
Marlene “Iron Countess” von Alptraum

“Är det något jag avskyr av hela mitt hjärta är det dryga och arroganta personer från Altdorf. Ambassadör Rutger von Sterber är en av de mest avskyvärda män jag träffat på. Men snart ska han få en enkel biljett hem till Altdorf.”
Baron Kastor von Leitdorf

“Averheim och Averland är lantligt efterblivet. En provins bestående av ociviliserade bönder och dess adel är inget annat än kofösare och fårfarmare. Visst vinet är utmärkt men vad annat har denna provins att erbjuda? Ingenting är det naturliga svaret. Men jag ska se till att vi får en Elector Count som vet att respektera kejsarens överhet.”
Ambassadör Rutger von Sterber

“Ambassadör Rutger von Sterber lever farligt. Han har skaffat sig många fiender i Averheim. Jag imponeras av hans oräddhet, det hedrar honom.”
Ludwig von Pappen

“Ambassadör von Sterber är en så stilig man. En sann gentleman från hovet i Altdorf.”
Wanda von Grunwald

“Rutger von Sterber är en världsvan och ytterst charmerande man.”
Carmilla von Sachs

Bio:

Ambassadör Rutger von Sterber

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim