Anna Hoffstetter

En av Caspar Hoffstetters fattiga fruar

Description:

image.jpg

Anna Hoffstetter, före detta Wielder, är en annan av Casper Hoffstetters fruar. Caspar och Anna har tre barn Lisa, Agnes och Kurt. Anna bor på vinden i ett hamnmagasin med de tre barnen. De lever ett mycket fattigt liv och Anna arbetar som garvare på Jochutz Tannery.

“Anna är min solstråle. Hon är kvinnan i mitt liv. Sedan den dagen vi gifte oss finns det bara hon i mitt hjärta.”
Caspar Hoffstetter

“Livet är tufft och hårt. Vårt hem är kallt och fuktigt och det är ohyra överallt. Många kvällar har jag ingen mat till barnen. Men Caspar har lovat att han snart ska köpa ett bra hus där vi alla ska bo. Han säger att han snart kommer att få en större summa pengar. Han jobbar hårt min Caspar, varje natt sliter han med att bära gods till lastfartygen. Det är därför han är hemma endast 1 eller 2 nätter i veckan.”
Anna Hoffstetter, f.d Wielder

“Vilket vackert bröllop de hade. Jag minns det som igår men det är ju redan några år sedan jag vigde dem. Caspar hade stulit bröllopsklänningen av en borgarkärring timmen före bröllopet. Anna blev helt förtrollad när hon såg den vackra klänningen och hennes ögon blev tårfyllda när Caspar berättade att han hade slitit och jobbat hårt i sju månader för att
ha råd med klänningen. Hahaha! Helt underbart!”
Herr Schneider, hemlig Initiate av Ranald

Bio:

Anna Hoffstetter

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim