Astrid van der Zandt

En mästare på skvaller

Description:

image.jpg

Astrid van der Zandt är en förmögen juvelerare som ursprungligen kommer från Marienburg. Hon säljer dyrbara och vackra smycken till Averheims societet. Hennes kunder är folk från adeln och borgerskapet. Om det är det senaste skvallret ni vill höra, kanske vem som satt bredvid vem på förra veckans bal i Averburg eller vilka som sågs samtala lite väl förtroligt på teaterföreställningen igår så är det till Astrid van der Zandt som ni ska komma. Hennes butik ligger strax bakom Plenzerplatz. Med all säkerhet kommer ni någon gång
att vilja höra det senaste skvallret om skandalerna bland de rika och kända och då vet ni ju nu vart ni ska gå. Kom bara ihåg att det var jag som gav er tipset.

“Astrid van der Zandt är milt uttryckt en vedervärdig skvallerkärring. Visst om det är skvaller utan substans som ni är ute efter besök då henne. Men om det är värdefull information med substans och trovärdighet ni vill ha… då kommer ni till mig.”
Ludwig von Pappen

“Utan mig skulle hon inte sälja många smycken. Alla vill ju höra det senaste skvallret om mig och då besöker de Astrid van der Zandt. Jag är ju Averheims snyggaste, viktigaste och mest eftertraktade kvinna och då får man räkna med att de feta och fula sprider en massa rykten.”
Gerlind von Boehm

Bio:

Astrid van der Zandt

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim