Baron Kristoffer Thüringen von Hochstauffer

Adelsman från Middenheim

Description:

image.jpg

Baron Kristoffer Türingen von Hochstauffer är en ärrad man, till åren kommen men med en respektingivande personlighet. Till utseendet är han lång med nobla drag, han har silvergrått hår till axlarna och en välansad schnurrbar (mustasch). Han är propert klädd som en adelsman från imperiets norra provinser. För några dagar sedan anlände han till Averheim med en båt från Nuln. Men istället för att ta in på The Journeys End som är brukligt för en utomstående person av adlig börd lät han hyra ett rum på The Golden Spool. Men vem denne mystiska och respektinjagande adelsman är eller varför han anlänt till Averheim är det ingen som vet.

“Jag har aldrig haft en adelsman boende på The Golden Spool men jag gav honom naturligtvis husets bästa rum. Han är artig och vänlig men väldigt tystlåten. Han har endast ställt en fråga till mig och det är om Averheim har något kapell till Ulrics ära. Jag är inte helt säker, men jag tror att han talar med en dialekt som jag en gång hört hitresta köpmän från Middenheim prata”
Peter Baltes

“Han tittade länge på mina dansande råttor och skrattade högt. Sedan log han och gav mig ett silvermynt”
Anton

“Ahhh vilket glädjande och högst oväntat återseende. Min gode vän Baron Kristoffer Türingen von Hochstauffer i Averheim. Jag trodde aldrig våra vägar skulle korsas igen”
Hans von Leitdorf

Bio:

Baron Kristoffer Thüringen von Hochstauffer

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim