Baron Sigmund von Hindenburg

En svårt sjuk adelsman som desperat söker ett botemedel

Description:

image.jpg

Baron Sigmund von Hindenburg är härskare över den lilla staden Colmfähre i västra Averland. Han är en äldre och sjuklig adelsman som är lojal mot familjen von Leitdorf. Baronen är en hängiven Sigmarit som sägs lyssna mycket på sin rådgivare Sigmarprästen Jasper de Groot, en präst som märkligt nog även är Chancellor of the Hindenburg Estates. Rykten säger att hans lojalitet mot von Leitdorf håller på att uppluckras. Kan det möjligen ha att göra med råden från Jesper de Groot? Just nu befinner sig Baron Sigmund i Averheim för att söka hjälp att bota sin allvarliga sjukdom. Hans rygg är täckt av ett par stora knölar och Doktor Theodore Gluckstein som behandlar baronen fruktar att Baron Sigmund har drabbats av en allvarlig form av kräftan. Tyvärr verkar kräftan vara långt gången och hoppet för baronen börjar snabbt rinna ut.

“Jag tror att Baron Sigmund von Hidenburg tyvärr bara har högst 2-3 månader kvar i livet. Kräftan håller på att äta upp hans kropp. Det är inte mycket jag kan göra förutom att be till Shallya.”
Doktor Theodore Gluckstein

“Jag vill veta om Baron Sigmund von Hindenburg fortfarande är lojal mot familjen von Leitdorf. Jag bryr mig inte om att han är sjuk. Han ska visa sin lojalitet och sitt stöd offentligt. Kära vän, kanske det är dags att du har ett privat samtal med den förvirrade baronen.”
Baron Kastor von Leitdorf samtalar med sin vän Grimwold von Krieglietz, Knight of Sigmars Blood

“Jag hade en mycket trevlig middag med Baron Sigmund von Hindenburg för ett par dagar sedan och han berättade att han är öppen för ett närmande till familjen von Alptraum. Jag tror också att jag vet en person som kan bota hans sjukdom.”
Countess Marlene von Alptraum

“Jag tror att Baron Sigmund von Hindenburg söker efter alla tänkbara möjligheter att bota sin svåra sjukdom. Det kan vara en farlig väg att gå då han nu försöker få kontakt med högst tvivelaktiga personer.”
Ludwig von Pappen

“Jag vet ett sätt att bota även kräftan.”
Abdullah Hussein, arabisk mystiker verksam i Averheim

“Shallya gråter av medlidande för Baron Sigmund von Hindenburg. Han måste förbereda sig för att fader Morr snart ska hämta hans själ.”
Mother Henrietta, “Mother Hen” av Shallya

Bio:

Baron Sigmund von Hindenburg

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim