Countess Carmilla von Sachs

En adelskvinna med kriminella kontakter?

Description:

image.jpg

Carmilla von Sachs är Countess över Lengenfield, en större by mellan Averheim och Streissen. Många handelsbåtar stannar till i Lengenfield, en by som är känt för sina många värdshus. Det sägs att många handelsvaror ”försvinner” när handelsbåtarna ligger förtöjda i Lengenfield. Elaka tungor hävdar att Countess Carmilla har nära band till kulten av Ranald i Averheim och ser till att dyrbara varor ”försvinner” för att undvika tull och skatt i Averheim eller Streissen. Hon är gift med Tobias von Baum, en svag, tillbakadragen och sjuklig man. Familjen Von Sachs är allierade till von Alptraums. Countess Carmilla har en stark personlighet. Hon är en mycket bestämd och handlingskraftig kvinna i medelåldern som alltid brukar få sin vilja fram. Ofta kan hon ses socialisera i Averheim på fester, baler och middagar för adeln. Hon kommer dock alltid ensam då hennes sjuke make aldrig lämnar hemmet i Lengenfield.

“Countess Carmilla von Sachs är en kvinna med smak för män. Jag vet flera adelsmän, vissa lyckligt gifta, som besöker henne när hon är i Averheim. Och en liten fågel har viskat i mitt öra att kejsarens ambassadör Rutger von Sterber har besökt henne ett par gånger. Inte för att skvallra men det sägs att ambassadör Rutger von Sterber är en blåblodig bock av rang. Visste ni att han satt bredvid unga Wanda von Grunwald på Annalise von Alptraums födelsedagsmiddag förra veckan. De två hade ett mycket intimt och förtroligt samtal som inte sågs med blida ögon av Graf Mattias von Grunwald. Jag har även hört att….”
Astrid van der Zandt, förmögen juvelerare som alltid tycks känna till det senaste skvallret bland Averheims
societet.

“Jag känner inte till någon Countess Carmilla.”
Herr Weiss

“Har aldrig hört talas om någon Countess Carmilla von Sachs. Ser jag ut som en man som umgås med adeln?”
Frederick Grozs, ökänd hälare och smugglare

“Vem tror ni hjärnan är bakom smugglingen in och ut ur Averheim? Vem tror ni att Frederick Grosz får betalt av? Vem brukar Frederick Grozs träffa i “The Lonely House on Aver”? Någon högt upp i societeten, en rik och mäktig kvinna."
Ute Hertz, vevorgelspelare utanför The White Horse Tavern

“Hon är en förtjusande kvinna.”
Graf Bartol von Ogdeburg

“Hon är en högst intelligent kvinna. En kvinna på väg uppåt, hon kan gå hur långt som helst.”
Ludwig von Pappen

“Vad än ni gör, ha inga affärsförbindelser med Countess Carmilla von Sachs, hon kommer bara att lura er.”
Graf Friedrich von Kaufman

Bio:

Countess Carmilla von Sachs

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim