Countess Selena von Kusch (död)

Hängiven anhängare av Verena

Description:

image.jpg

Dödades den 1 Sommerzeit genom att bli strypt av Ruben Ulfman von Mohr

Countess Selena von Kusch är änka efter att hennes make Ulfred von Kusch dog i böldpest år 2513. Hon har ett mycket nära band till kulten av Verena och hennes son Lord Wilhelm von Kusch utbildas av Verena templet i Averheim. Hon styr över staden Loningbruck, en stad som är känt för sitt utsökta vin Loningbruck Ruby. Det ryktas att Countess Selena önskar se att Wilhelm gifter sig med antingen Annalise eller Clothilde von Alptraum. Ett giftermål som skulle underlätta Selenas ambition att Lord Wilhelm blir Averlands nästa Elector Count. Att Lord Wilhelm endast är 11 år berör inte Countess Selena då hon hävdar att hennes son skulle bli en utmärkt Elector Count. Flera adelsfamiljer anser att Contess Selena förlorat all kontakt med verkligheten och lever i en instängd bubbla av bokläsning och Verena dyrkan. Var hennes nyuppkomna maktambitioner för unge Wilhelm har kommit från är det ingen som riktigt vet. På bilden kan ni se Countess Selena under ett besök i Averheims Verena tempel. Hon är omgiven av templets tama ugglor som flyger omkring i det stora biblioteket. Ugglor är som ni vet en av Verenas heliga symboler.

“Countess Selena von Kusch är en kvinna som helt förlorat sitt förstånd. Hon har läst en bok för mycket istället för att leva i verkligheten. Att jag eller Clothilde skulle kunna tänka oss giftermål med hennes son, ett barn, är ju direkt skrattretande. Ett tydligt tecken på kvinnans galenskap.”
Freifrau Annalise von Alptraum

“Countess Selena von Kusch är en mycket bildad, klok och lärd kvinna. Hon är en stor anhängare av Verena och låter sin son Wilhelm få utbildning i vårt tempel.
Unterlector Viktor Glottz av Verena

Bio:

Countess Selena von Kusch (död)

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim