Doktor Vittori

Cirkusdirektör

Description:
Bio:

Doktor_Vittori.JPG

Doktor Vittori är cirkusdirektör och konstnärlig ledare för den flytande cirkusbåt som precis anlänt till hamnen i Weavers District. Cirkusen kommer närmast från Nuln och det ryktas att cirkusdirektören Doktor Vittori är en före detta lönnmördare från den tileanska statsstaden Luccini. Vem Doktor Vittori egentligen är är höljt i stort dunkel. Han talar med en kraftig brytning, rör sig smidigt som en katt och har en iskall och genomträngande blick. En sådan karaktär skapar naturligtvis både respekt, fruktan och upphov till rykten bland invånarna i Weavers District.

“Magnifico! Doktor Vittoris Cirkus kommer att ta Averheim med charm. Konstnärlig kreativitet, mod inför det okända och ett sinne öppet för nya idéer präglar min vän Doktor Vittori. Averheim behöver fler konstnärliga fritänkare som kan bryta invanda och förlegade mönster. Tillsammans med Doktor Vittori ska jag skapa den mest magnifika och bisarra show världen någonsin skådat. Låt Nacht der Todtes Tanzer blomstra i mörker som aldrig förr!”
Doktor Moebius

“En utlänning har anlänt till Averheim. En äcklig person med ett olivfärgat skinn. Det är inte naturligt. Vem vet vilka perversa idéer och sjukdomar han för med sig. Jag säger bara…sänk svinet i Aver. Ausländer müß raus”
Kalber Wiender, ledare för Canal Gang

“Ahh Cirkus Vittori! Jag ser verkligen fram emot den stora premiären. Jag har bjudit in cirkusdirektör Vittori på en privat middag i mitt hem. Vem vet vilka historier och kunskap han kan förmedla”
Friedrich von Kaufman

“Viva Tilea! Naturligtvis kommer jag och min gode vän Pauli att närvara vid premiärföreställningen för Cirkus Vittori.”
Rafael Vincenti, tileansk legosoldat

“Doktor Vittori….jag känner igen namnet. Mina kontakter i Nuln hävdar att han har kopplingar till den tileanska maffian”.
Albrecht Schwearmonger, Crime Lord

“Entlich, entlich! Det är dags för Averheim att omfamna konstarten som kallas cirkus”.
Teaterdirektör Detlef Faucault

Doktor Vittori

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim