Fausta von Herzog

En dyster ung adelskvinna som gärna diskuterar döden

Description:

image.jpg

Fausta von Herzog tillhör familjen von Herzog. En familj som ursprungligen kom som flyktingar från den icke längre existerande provinsen Solland som grönskinnen la i ruiner för länge sedan. Familjen har knappt några tillgångar och dess rikedom har försvunnit genom århundradena. Idag är familjen till och med silver tier och räknas inte riktigt som en adelsfamilj. Von Herzog familjen är allierad med och jobbar för familjen von Kaufman. Fraulein Fausta är en ung kvinna som ibland ses i sociala sammanhang tillsammans med familjemedlemmar från familjen von Kaufman. Vår vän Ruben Ulfman von Mohr har haft Fausta von Herzog som bordsdam vid ett par tillfällen. Fraulein Fausta klär sig alltid i svarta kläder, har vitsminkat ansikte och har en förkärlek till att läsa dystra och mörka romaner. Hon skrattar aldrig utan har en dyster, allvarlig och nedstämd personlighet. Hon har en förkärlek för att diskutera ämnen som döden, lidande och olycklig kärlek. Detta gör naturligtvis att Fraulein Fausta ses som en mycket konstig person av andra från adeln och de flesta undviker den dystra unga damen helt och hållet.

“Livet är ett långt lidande innan vi får dödens befrielse.”
Fausta von Herzog

“Hon har besökt Morrs trädgård flera gånger för att titta på gravarna. Sedan har hon önskat tala med mig om döden.”
Fader Remolus av Morr

“Fausta von Herzog är en skum person. Hon ger mig kalla kårar…alltid klädd i svart, dyster och det enda hon talar om är döden.”
Wanda von Grunwald

“Jag vet inte längre vad jag ska göra för att få Fausta von Herzog att inte vara så deprimerad.”
Graf Friedrich von Kaufman

“Hon är en idiot. Hon fattar inte att livet är till för att leva. Dessutom ser hon hemsk ut med sitt svarta hår, svarta kläder och vitmålade ansikte.”
Gerlind von Boehm

Bio:

Fausta von Herzog

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim