Felix von Steiner

Knight of the Blazing Sun

Description:

image.jpg

Felix von Steiner är son till Viktor von Steiner. Han är liksom sin far en Knight of The Blazing Sun. Han är även medlem i organisationen "Young Blades Duelling Society.” Felix deltar även, när han är i Averheim, i sin fars bönegrupp till Myrmidia. En bönegrupp där ju även vår vän Ingvald “Der Fleischer” Reise ingår. Felix von Steiner är i 35-års åldern och är en mycket framstående fäktare. Vissa hävdar att han är en av Averheims bästa fäktare. Ofta är han borta från staden i långa perioder då han tjänstgör som Knight of the Blazing Sun i bergsområdet kring Black Fire Pass. Sedan en knapp månad har han dock befunnit sig i Averheim på permission. Felix har dock varit nedstämd under den senaste månaden. Vad har egentligen hänt?

“Felix von Steiner är inte på permission. Han har blivit utesluten från The Knights of the Blazing Sun då han vanhedrat Myrmidia. En hemlighet som han naturligtvis inte berättat för sin far Viktor. Frågan är vad han egentligen gjort för att bli utesluten från den anrika riddarorden?”
Ludwig von Pappen

“Felix är min kusin. Han brukade alltid vara så glad och livlig. Men sedan han kom hem på permission har han varit nedstämd, ja till och med deprimerad. Jag har frågat vad som hänt, men han vägrar att berätta.”
Amelie von Steiner

“Jag är stolt över att min son gått i mina fotspår. Att vara en Knight of the Blazing Sun är det finaste man kan vara. Felix är mycket klok och har känsla för strategi. Han kommer att gå väldigt långt i livet ty Myrmidia vakar över honom.”
Viktor von Steiner

“Young Blades Duelling Society är en mystisk organisation. Vad gör att Felix von Steiner, en Knight of the Blazing Sun, är medlem i en sådan ljusskygg organisation.”
Baron Erkenbrand von Tasswinder

Bio:

Felix von Steiner

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim