Florian Frankfurter

En krigsveteran plågad av krigets fasor

Description:

image.jpg

Florian Frankfurter är en erfaren krigare och son till en bonde i västra Averland. Han är tystlåten och fåordig. Krigets fasor har gjort att han både stammar och har spasmer i ansiktet. På nätterna plågas han av svåra mardrömmar och han brister då och då ut i ångestfyllda vrål. En vecka före The Third Battle of Black Fire Pass hamnade Florian och hans patrull i ett bakhåll och Florian blev tillfångatagen och svårt torterad av grönskinnen. Först när grönskinnen förlorade slaget en vecka senare kunde Florian befrias av Filip Kohl-Eisenbergs Zweihänder kompani. Sedan den dagen har han varit obrottsligt lojal mot Herr Kohl-Eisenberg.

“Averland du schöne heimat”
Florian Frankfurter

“När fienden kommer rusande mot dig, när ditt hjärta nästan sprängs av fruktan, när din hjärna säger åt dig att vända ryggen till och fly – kom då ihåg din tro på vår herre Sigmar Heldenhammer. Stå stolt, rak i ryggen och möt anstormningen med kallt stål. Kom ihåg – bryt aldrig formationen.”
Florian Frankfurter ger goda råd till unga rekryter i Averlands armé. Dagen till ära har Florian använt fler ord än han normalt gör under en hel vecka.

“Med Florian Frankfurter vid min sida känner jag mig trygg. Hans tystlåtna sätt ger ett sällsamt lugn. Men jag vet att herr Frankfurter är en man som lider innerliga och hemska kval. Men vem skulle inte göra det om han blivit torterad av de förhatliga grönskinnen under en hel veckas tid.”
Filip Kohl-Eisenberg

Bio:

Florian Frankfurter

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim