Frau Heidelschneider

En beskyddare av utsatta barn och kvinnor

Description:

image.jpg

Averheim är en hård och brutal stad att leva i. Fattigdom, hopplöshet, övergrepp och svält är vardagen för många hemlösa barn och kvinnor. Men det finns ett litet ljus i mörkret och det är den godhjärtade Frau Heidelschneider som försöker göra livet för de mest utsatta lite lättare. Frau Heidelschnieder driver härbärget “Frau Heidelschneiders Home For Homeless Women and Children” i Averheims hamnkvarter. Hit kan hemlösa barn och kvinnor komma för att få tak över huvudet, en varm soppa att äta och en fristad för natten. Shallya kulten ger donationer till Frau Heidelschneiders härbärge men pengarna räcker tyvärr inte till både mat och underhåll av härbärget. Dessutom tvingas Frau Heidelschneider att betala ansenliga summor pengar i beskyddaravgift till Bengt “The Knife” Meiss. Just avskyvärda män som “The Knife” är ju vad Frau Heidelschneider försöker skydda kvinnorna och barnen ifrån, men för att lyckas med det tvingas hon ironiskt nog betala beskyddarpengar för att inte “The Knife” och hans hantlangare ska ta sig in på härbärget och förgripa sig på de utsatta. Det ekonomiska problemet tvingar Frau Heidelschneider att ta betalt från sina gäster. Ett barn får betala 2 brass pennies för mat och husrum en natt och en vuxen kvinna får betala 3 brass pennies. Det är inte mycket pengar men för de mest utsatta är det ändå svårt att få ihop de mynt som krävs. Och om man inte har pengar återstår bara att sova under Griffon Bridge eller på någon smutsig och farlig bakgata. Vår vän Fraulein Wera brukar, tillsammans med sina vänner i “Hamnens vårblommor”, försöka bo på härbärget så ofta de kan.

“Frau Heidelschneider är en godhjärtad själ som gör mycket för Averheims mest utsatta. Det tynger mitt hjärta att se alla hemlösa barn på gatorna som far illa. Jag brukar ofta ge donationer till “Frau Heidelschneiders Home For Homeless Women and Children” och även besöka härbärget för att ibland erbjuda något fattigt barn ett bättre liv genom ett betalt arbete som stallpojke eller städerska i mitt hem."
Herbert von Mohr samtalar med sin vän, Mother Henrietta av Shallya.
Herbert är en av Averheims få verkligt medkännande adelsmän. Det är en fin och godhjärtad far vår vän Ruben Ulfmar von Mohr har.

Bio:

Frau Heidelschneider

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim