Frau Heidi

Konstnärlig ledare för Frau Heidis Burlesk Show

Description:

image.jpg

I Weavers District är Frau Heidis Burlesk Show ett mycket uppskattat inslag i gatulivet. Nästan varje kväll, året om, uppträder Frau Heidi tillsammans med eldslukaren Heinz Feuer och musikern Hans Teugen på Friedrichshafen Platz. Det är en intensiv, fartfylld och passionerad show där Frau Heidis lättklädda och vågade dansnummer blandas med eldakrobatik och intensiv folkmusik. I Weavers District finns en tradition av modiga och självständiga kvinnor, ofta väverskor, som uppträder i vågade dansnummer. Många män ser dessa shower enbart för chansen att beskåda lättklädda kvinnor som dansar medan det egentligen handlar om starka självständiga kvinnor i alla åldrar och utseenden som visar sin styrka och oberoende i dansen. Många burlesk artister, med Frau Heidi i spetsen, har dansen som en uttrycksform för glädje, styrka, självständighet och oberoende. Alla kvinnor, oavsett ålder eller utseende kan i dansen uttrycka sina känslor och sin kvinnlighet. Att sedan Averheims inskränkta män upplever dansnumren som utmanande och upphetsande har lett till många konfrontationer där burlesk artister sparkat, bitit och slagit män som inte kunnat håla sina fingrar i styr. Av alla burlesk artister i Weavers District är Frau Heidi den mest framgångsrika. Hon är omättligt populär och drar en stor skara av åskådare varje kväll.

“Ahhh Frau Heidi ist mein liebe schöne blümchen”
Doktor Moebius

“En kväll, i en mörk gränd, ska fresterskan få smaka på Averheimsk stål om ni förstår vad jag menar”
Kalber Winder

“Frau Heidi är en förebild för oss alla. Hon är en stark och självständig kvinna som står upp för kvinnors rättigheter i en mansdominerad värld”
Olga Junker

“Hennes dans är som elden, het och passionerad. Men det gäller att hålla händerna borta för annars kan man bränna sig eller i värsta fall brinna upp”
Heinz Feuer

“Hon jagar den dansande draken”
Hung Foo

“Slyna…det är vad hon är. När vi har tagit över Weavers District ska hon få jobba hårt liggandes på rygg”
Bengt “The Knife”

“Hon är en stark och självständig kvinna. En sann dotter av Weavers District”
Albrecht Schwearmonger

“Hon är min vän. En sann konstnärssjäl med en enorm talang”
Lisa Winkelmann

“Frau Heidi är en omoralisk synderska, Sigmar ska se till att hon brinner”
Rune Steen

“Frau Heidi är en konstnär, hon är vacker och har passionen inom sig. Hennes dans är vågad och intensiv. Jag hoppas att jag en dag kan få chansen att lära känna henne mer”
Linda Therese von Mohr

“Visst har hon talang och dansar bra. Men mina råttor dansar ännu bättre”
Anton

Bio:

Frau Heidi

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim