Frau Hildegard Gross

En kvinna som "sol och våras" av skojaren Caspar Hoffstetter

Description:

image.jpg

Frau Hildegard Gross är en borgarkvinna i 45 års åldern som är gift med perukmakaren Herr Peter Gross. Vår vän skojaren och kvinnokarlen Casper Hoffstetter har nyligen inlett ett hemligt förhållande med frau Hildegarde, en kvinna som han inte finner särskilt attraktiv. Men Caspers mål är att försöka lura av frau Gross så mycket pengar som möjligt innan hon upptäcker att han är en bluff och att han inte alls är kär i henne. Naturligtvis fruktar Casper att frau Hildegards make Peter ska komma på dom, när Caspar ett par gånger i veckan besöker paret Gross hem och vältrar sig i sängen med Hildegard, under tiden Peter arbetar i perukverkstaden i våningen under.

“Åhhh Casper är mitt livs kärlek. Han är en så stilig och trevlig man. Inte alls som min tråkiga make. Casper har sagt att vi behöver pengar så att vi kan rymma tillsammans och köpa ett hus i Streissen. Jag ska försöka ta pengar från min makes penningkista. Men jag vet inte var han förvarar nyckeln.”
Hildegard Gross

“Så fort jag kommit över pengarna försvinner jag. Hildegard är en förfärlig kvinna och hon är dessutom fruktansvärt korkad.”
Casper Hoffstetter

“Frau Hildegard Gross…. Ha ha ha! Ja, vid Ranalds korsade fingrar, det är min vän Caspers senaste projekt. Eller ska jag kalla henne kassako! Ranald ler stort när Casper lurar av borgarkärringen alla hennes pengar.”
Herr Schneider, hemlig Initiate av Ranald?

Bio:

Frau Hildegard Gross

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim