Fraulein Hilda Fickmichspäter

En mytomspunnen glädjeflicka

Description:

image.jpg

Weavers District är hem för många annorlunda och alternativa personer. Här trängs arbetare med avantgardistiska konstnärer. Men en av Weavers Districts absolut mest udda karaktärer är glädjeflickan Fraulein Hilda Fickmichspäter. Hon säger själv att hon är en konstnärlig glädjeflicka som erbjuder en resa in i själens och kroppens mörka erotik. Fraulein Hilda är albino och saknar ögonbryn. Hon utstrålar både en mystisk skönhet och något skrämmande på samma gång. Hon är väldigt smal, på gränsen till anorektisk och hennes hår är alltid uppsatt i en smått bisarr blandning av blommor, fjädrar, spikar och mystiskt utformade smycken. Hennes högra kind har en konstig deformation som om en klo rivit och lämnat ett märke. Fraulein Hilda kan ses i de mörka gränderna kring Friedrichshafen Platz och andra gånger vid Todt Platz. Ibland har hon även uppträtt som skådespelerska på scenen i Doktor Moebius Theatre of the Strange and Macabre. Hon är nära vän, vissa hävdar älskarinna, till Doktor Moebius och bor tillsammans med Doktor Moebius i hans gods. Många män finner Fraulein Hilda skrämmande och få är de som vågat följa med henne in i en gränd och ännu färre är de män som haft modet att tillbringa en hel natt med Fraulein Hilda i Doktor Moebius gods.

“Det jag erbjuder är sinnenas och koppens njutning. Jag kan ta dig till mörka platser i ditt inre som du inte ens visste existerade. Din upplevelse kommer att vara skrämmande, mörk och främmande. Men jag lovar att du aldrig upplevt en liknande njutning”
Fraulein Hilda Fickmichspäter

“Hon är en konstnär som balanserar på gränsen till det förbjudna, det bisarra och det skrämmande. Är ditt psyke svagt kommer en natt med Fraulein Hilda att ge dig mardrömmar för resten av livet. Är du viljestark så öppnas en ny värld av upplevelser, känslor och självförverkligande”
Doktor Moebius

“Hon är min syster i sinnet”
Rita Schauspieler

“Jag är absolut inte far till någon Fraulein Hilda”
Dieter Klüge

“En gång besökte hon The Red Room som kund….flickan hon träffade blev galen och hamnade på Averheims Hospital für die Geistekrank”
Madame Beatrix Le Bon

“Jag gillar inte Fraulein Hilda. Hon är ingen riktig glädjeflicka. Hon är galen och bisarr. När vi tar över Weavers District kommer jag att sprätta upp henne”
Bengt “The Knife” Meiss

“Hon är ett jävla freak. Jag och mina grabbar undviker henne. Hon kan göra en man fullständigt galen. Man vill ju inte hamna på Averheims Hospital für die Geistekrank”
Kalber Winder

“Ett gott råd min vän, håll dig borta från Fraulein Hilda. Det finns något mörkt och skrämmande över henne”
Albrecht Schwearmonger

“När jag såg henne första gången fascinerades jag av hennes annorlunda utseende och sätt att uppträda”
Linda Therese von Mohr

“Hon jagar passionens drake”
Hung Foo

Bio:

Fraulein Hilda Fickmichspäter

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim