The Enemy Within Averheim Sessions

Kvällen den 31 Sigmarzeit, prolog 2, spelhelg 8

Brutal Jävla Död!

image.jpg

Stämningen på The Upright Pig var mer än upprymd, det var nästan kaotiskt. Alkoholen flödade och klientelet var kraftigt berusade. Ljudnivån var öronbedövande då hamnarbetare och kriminella skålade, svor åt varandra och berättade rövarhistorier. Det var outhärdligt varmt i värdshuset och lukten av svett, urin, spyor, alkohol och överkokt mat var påträngande. Ett par män låg redan utslagna på golvet efter att ha druckit för mycket sprit och under ett bord längst in i rummet idkade en full sjöman helt öppet samlag med en prostituerad.

Värdshusvärden Helmut Weiss och kocken Bloody Bert ställde sig båda på bardisken. Bloody Bert var barbröstad och svettig. Hans kropp var täckt av smuts, blod och fett. Herr Weiss var klädd i en gråsmutsig bommullsskjorta som även den var genomblöt av svett. Bloody Bert hade en spritflaska i handen och skålade högljutt med ett par berusade medlemmar i The Hooks. Helmut Weiss ropade så högt han kunde "Sista beställningen, sista beställningen tar vi nu. The Upright Pig stänger om en halvtimme. Men var lugna kära vänner, om en och en halvtimme öppnar vi “The Upright Bridge” på Weavers Brücke. Ni ska väl dit och se Pit Fight matchen mellan Besten från Erengrad och Der Fleischer? Och innan matchen kommer jag och Bloody Bert se till att alkoholen flödar som aldrig förr på Weavers Brücke. Vi kommer för i helvete se till att till och med floden Aver blir berusad. Så gott folk gör er sista beställning och bege er sedan till Weavers Brücke, satsa pengar i matchen och bli rika. Vem vet ni kanske till och med vinner så mycket pengar att ni kan lägra en fin adelsdam från Plenzerplatz i natt. Men framförallt se till att ni inte missar århundrades mest brutala och spektakulära Pit Fight Match. Min vän vän Waldemar Flucht har lovat att vi kommer att få se BRUTAL JÄVLA DÖD I NATT!"

En timme senare hade Helmut Weiss sett till att fem fullastade vagnar med alkohol, dragna av svarta oxar, åkt iväg i riktning mot Weavers Brücke. En sjätte vagn stod utanför värdshuset som nu var tömt på gäster. I den öppna vagnen satt en rejält skadad Bengt “The Knife” med sin hantlangare Gert. På golvet i vagnen låg en bunden kvinna bara klädd i ett linne. Kvinnan hade skärsår på armar och ben och var blåslagen. Hennes blick var tom och frånvarande. Sara Topfer, en av “hamnens vårblommor”, hade under ett par dagar befunnit sig i helvetet i The Knifes högkvarter. Det enda hon visste var att The Knife hade sagt att hon skulle jobba ikväll. Bengt “The Knife” var kraftigt beväpnad med pistol, svärd och tre knivar. Hans blick var hatisk och känslokall. Gert hade ett svärd i sitt knä och ett tygskynke för sin mun. Bloody Bert kom ut från värdshuset och drog en fastbunden man efter sig i håret. Mannen skrek av smärta. Framme vid vagnen hjälptes The Knife, Gert och Bloody Bert åt att kasta mannen in i vagnen. The Knife ställde sig sedan över den fjättrade mannen och urinerade honom i ansiktet. “Igår Crime Lord, idag Piss Lord” skrattade Bengt “The Knife” rått. Bloody Bert skrattade åt The Knifes skämt och en kraftig doft av alkohol omgav den ökända kocken på The Upright Pig.

Albrecht Swearmonger var rädd. Mycket rädd. Han var bunden och kraftigt misshandlad. Vagnen var på väg i riktning mot Weavers District och Weavers Brücke. Han var på väg tillbaka till sitt gamla högkvarter. Men den här gången hade allt förändrats. Swearmongers kriminella imperium var krossat. Frågan var vad som väntade på honom?

Comments

Averheim

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.