The Enemy Within Averheim Sessions

Kvällen den 33 Sigmarzeit, prolog 4, spelhelg 10

På väg mot hämnd

IMG_2362.JPG

Masken var svart som natten. Den var blankpolerad och glänste svagt i lanternans sken. En skräckinjagande maktsymbol formad som ett ondskefullt leende goblinansikte. Symboliken var tydlig, masken representerade Averlands urgamla arvsfiende sedan Sigmars och Siggurds dagar.

Med darrande händer satte hen masken för ansiktet. Den passade perfekt. Ett precisionsarbete in i minsta detalj.

Det var en väldigt varm kväll. Solen hade gått ned för två timmar sedan men värmen tycktes inte ge med sig. Ungefär 100 meter bort, i riktning mot Plenzerplatz, hördes ropen från en enorm folkmassa. Det var som om hela staden var i uppror denna sista kväll i Sigmars månad.

Hen svepte den svarta kåpan över ansiktet. Tyget var tjockt och värmen var nästan olidlig. Svetten rann under masken och andningen var tung och ansträngd. “Jag får inte drabbas av astma nu, inte nu när allt står på spel” tänkte hen.

Mannen i den svarta kåpan började gå efter husväggarna i das Wein Quarter i riktning mot Plenzerplatz. Ett par barn fick syn på personen med den skräckinjagande masken och sprang rädda därifrån.

Mannen i den svarta kåpan log under sin mask när barnen flydde. Känslan av makt och skräckinjagande respekt rusade genom huvudet. Peter Gross skulle få hela Averheim att darra. En bedragen man ute efter hämnd. The Enemy Within var på väg.

Comments

Averheim

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.