Albrecht Swearmonger

En av stadens Crime Lords

Description:

image.jpg

Albrecht Swearmonger är Crime Lord i Averheim och konkurrent till Faustman ”The Fist.” Herr Swearmonger har dock ett betydligt bättre rykte än Faustman “The Fist” då han är en man av den gamla skolan som visar respekt och vördnad för Ranald. Herr Swearmonger är en person som undviker våld så långt som det är möjligt. Men det allt hårdare klimatet i Averheims undre värld med den våldsamma duon “The Fist” och Werner Murrmann har gjort att även Herr Swearmonger tvingats möta våld med våld. Detta föder naturligtvis bara en ondsint våldsspiral där personer som arbetar åt “The Fist” eller Herr Swearmonger
drabbar samman i våldsamma slagsmål på gator och torg. Många fruktar nu att kampen mellan de både kriminella ledarna ska eskalera till ett regelrätt och blodigt krig om makten i den undre världen. Visste ni förresten att Herr Swearmonger, enligt en initierad källa, har investerat stora summor pengar i Graf Friedrich von Kaufmans “The Southlands Expedition” med hopp om stor avkastning när expeditionen återvänder till Averheim. Nu undrar ni säker vem som påstår att en så hedervärd och högt respekterad adelsman som von Kaufman skulle ha samröre med den undre världen? Ryktet kommer från Gerlind von Boehm och hon hävdar i sin tur att hon hört det från självaste Ludwig von Pappen. Men kom ihåg att rykten och förtal florerar som en farsot i Averheim, särskilt då de brukar används i politiska syften. Så tänk noga efter vad som kan vara lögn eller sanning när ni hör det senaste skvallret. På bilden kan ni se Albrecht Swearmonger studera en sjökarta över farvattnen runt Araby och The Southlands. Ett märkligt och ett annorlunda intresse, kan man tycka, för en Crime Lord i Averheim.

“Herr Swearmonger är en sann gentleman av den gamla skolan. Artig, trevlig och alltid med ett leende på läpparna. Det är en ära att göra affärer med en man som visar sin vördnad och betalar en tiondel av sina inkomster till kulten av Ranald.”
Herr Weiss, en ytterst hemlighetsfull person i Averheim.

“Swearmongers tid är förbi. Han tillhör den gamla skolan och inser inte att nya tider kräver nya ledare. Ledare som är starka och som inte räds våld och konfrontation.”
Faustman "The Fist.”

“Tio fingrar blir nio fingrar. Nio fingrar blir åtta fingrar. Och vips så var handen en blodig stump. En hel kropp blir en bruten kropp. Revben knäcks och vips så var Swearmonger ett huvud kortare.”
Werner Murrmann, ökänd psykopat och närmaste man till "The Fist.”

Bio:

Albrecht Swearmonger

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim