Faustman "The Fist" (död)

Brutal Crime Lord som är på väg att tappa kontrollen över sitt kriminella imperium

Description:

image.jpg

Faustman fick halsen avskuren av Waldemarius Loamdelve på The Golden Spool kvällen den 30 Sigmarzeit efter att Faustman dödat Fritz Flink.

Är ni bekant med Faustman “The Fist”? Om inte, var glada för det, kära vänner. Faustman “The Fist” är en av Averheims två Crime Lords. Han är en brutal och hänsynslös man som övervakar och styr sin del av den undre världen med en fast och hård hand. Till skillnad från sin konkurrent, Crime Lord Herr Albrecht Swearmonger, betalar inte “The Fist” någon tribut till Ranald. Faustman är sin egen herre och han är en man som ingen törs hamna i konflikt med. För de som inte lyder hans ord väntar brutal misshandel eller i värsta fall försvinner personen i fråga spårlöst. Har man brutala underhuggare som Bengt “The Knife” Meiss i sin
tjänst så förstår ni vilken sorts person Faustman är.
Herr Faustman är en mycket självupptagen och egocentrisk person som vältrar sig i pengar och vulgär nyrikedom. På bilden ser ni honom sittandes i favoritfåtöljen framför brasan med ett glas dyrt Loningsbruck ruby i handen. Nu undrar ni förstås om inte myndigheterna försöker komma åt Faustmans kriminella imperium? Självklart! Den som sist försökte var
sergant Hinz men han hittades tragiskt nog drunknad i floden Aver tillsammans med sin sjuåriga dotter. Inga bevis fanns för att “The Fist” var inblandad i den fruktansvärda händelsen. Men alla vet, och alla håller tyst och alla sköter sitt.
För en månad sedan åt herr Faustman middag, på The Journey’s End Coaching Inn, med Averheims ordförande för The Merchant Guild herr Gregor Geldloss och nu sägs det att herr Geldloss tänker välja in den “hederliga” affärsmannen Faustman i The Merchant Guilds inre råd.

Bio:

Faustman "The Fist" (död)

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim