Luna Raluca

Petra för Strigany klanen i Averheim

Description:

image.jpg

Luna Raluca har varit Petra för Averheims Strigany läger sedan hon för två år sedan anlände till staden. Luna Raluca är bördig från Helfurt i fjärran Sylvania och är dotter till Mama Raluca. Precis som sin mor besitter Luna speciella förmågor. När Mannslieb är full sägs det att Luna kan skåda in i framtiden och hennes beröring ska under månskenet kunna hela både sår och sjukdomar. Luna är en mycket vacker ung kvinna och hon bär många smycken. Hon är alltid kraftigt sminkad i grönt och blått, Sakhmets heliga färger.

“När jag tittar på månen känner jag Sakhmets kraft flöda inom mig. Jag ser saker som kommer att hända i framtiden. Och tro mig ett stort mörker kommer att drabba Averheim. Jag gråter dagligen för stadens invånare, ber till Sakhmet att bespara folket allt lidande”
Petra Luna Raluca

“Petra Luna Raluca är ung, endast 22 vintrar gammal. Att vara en Petra i en sådan ung ålder är något som nästan aldrig tidigare skett i vårt folks långa historia. Hon har stora krafter, är väldigt vis och jag är evigt tacksam för att Mama Raluca skickat sin dotter för att vaka över och hjälpa min klan. Hon är den vackraste kvinna jag någonsin skådat men ingen vågar närma sig henne ty hon är utvald av Sakhmet. Det är hennes rätt att själv välja en framtida make som är värdig, om nu någon sådan värdig person finns i denna värld”
Domnar Hussni

“Idag såg jag en vacker Strigany kvinna på Friedrichshafens Platz. En vacker kvinna av üntermensch folket…jag fattar inte hur det är möjligt att en undermänniska kan vara attraktiv. Hon var klädd som en Strigany i fula färgglada kläder. Jag fylldes med avsmak när jag såg henne. Striganyfolket är en hädelse mot allt som är Averland heligt. Det är dags att rensa upp och bränna ned deras vidriga illaluktande läger. Vi vet alla att Strigany är smutsiga och sprider sjukdomar. Dessutom är dom alla tjuvar, tiggare och mördare. Jag hatar dom av hela mitt hjärta. Jag pratade med min vän Felix von Steiner om kvinnan och vi kom överens om att vi borde ta henne till skogen och lära henne en läxa. Få smaka på Averländsk stål i dubbel bemärkelse om du förstår vad jag menar. Blir en bra början på hur vi en gång för alla rensar Averheim från dessa vidriga undermänniskor”
Sigwald von Mohr

“Jag har talat med Petra Luna Raluca och hon har stora kunskaper om saker nästan ingen förstår. Uråldrig kunskap som funnits i Strigany folkets muntliga traditioner genom årtusendena. Kunskap som inte finns i böcker. Jag hoppas hon en dag vill lära mig mer om mångudinnans hemligheter”
Ferenc von Alptraum

“Petra Luna Raluca är en mystiker. En person skolad i uråldrig visdom. Hon är mycket intelligent och och jag ser henne både som en vän och kollega”
Abdullah Hussein

“Natten hon föddes var det en kraftig storm över Helfurt. Vinden ven och snön föll i stora mängder. Vargarna ylade i fjärran. Lydia von Carstein förlöste själv barnet. Mama Raluca hade svåra krämpor men när Luna väl föddes bar Lydia barnet naken ut i vinternatten. Månen var full och trots snöstormen kunde man märkligt nog se dess kraftfulla sken på himlen. “Du är född i månens sken och Luna ska ditt namn därför vara” skrek Lydia. Jag gick fram till flickebarnet och gav henne en kyss på pannan. Jag skar mig med en kniv i mitt långfinger och lät sedan en droppe blod falla på punkten där jag kysst henne. Jag önskade henne all välgång i livet, att hon skulle stå upp för vårt folk och kämpa mot alla orättvisor."
Farouk

Bio:

Luna Raluca

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim