Ambassadör Martin von Sachs

Familjen von Alptrums ambassadör

Description:

image.jpg

Ambassadör Martin von Sachs är familjen von Alptraums ambassadör och officiella talesperson. Ambassadören är en mycket bildad gentleman med hög karisma som sägs vara helt orädd i det sociala maktspelet. Att möta von Sachs öga mot öga, i en verbal duell, är det få som vågar göra. Han är en mästare på att formulera sig och vet hur man ska få en motståndare helt ur balans genom ett välplacerat ord. Många är de adelsmän som högröda i ansiktet tvingas lämna en debatt med ambassadören. Det sägs att ambassadören pratar tilean, breton, kislevarian, classical och arabiska flytande. Han är ett formidabelt språkgeni och har tidigare arbetat som professor i retorik vid Nuln University. Trots sin höga ålder på drygt 70 år har han ett knivskarpt intellekt och han närvarar vid de flesta sociala tillställningar i Averheim där de rika och mäktiga finns. Martin von Sachs är även farbror till Carmilla von Sachs, Countess av Lengenfeld.

“information om sina meningsmotståndare är det viktigaste vapnet i en verbal duell. Att placera ett välplacerat och överraskande ord, i precis rätt ögonblick, är nyckeln till framgång. Att avslöja en svaghet eller hemlighet hos sin motståndare slår betydligt hårdare än ett svärdsslag.”
Ambassadör Martin von Sachs

“Ambassadör von Sachs är en formidabel motståndare. Han kan formulera sig som ingen annan kan. Jag hyser stor respekt för hans färdigheter även om vi alltid har olika åsikter.”
Ambassadör Quintus von Griffonstein, ambassadör för familjen von Leitdorf.

“Ambassadör Martin von Sachs är en förebild när det gäller hur man kan använda information för att fullständigt krossa sin fiende.”
Ludwig von Pappen

Bio:

Ambassadör Martin von Sachs

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim