The Honourable Guild of Assassins

Tre hemliga lönnmördare

Description:

image.jpg

En av Averheims mest hemlighetsfulla organisationer är The Guild of Honourable Assassins. Ett ytterst hemligt gille av lönnmördare som mot betalning och med stor diskretion och skicklighet utför beställningsmord. Att ens lyckas få kontakt med detta hemliga gille är en bedrift, än större bedrift är det att även lyckas få till en affärsuppgörelse. Det sägs att gillet är ytterst försiktiga med vem dom arbetar för eller vilka jobb de väljer att utföra. Gillet har sin bas på hemlig plats i Weavers District. De få personer som lyckats få kontakt med gillet har i hemlighet viskat att gillet består av tre personer, tre bröder med identiskt lika utseende och klädsel. Bröderna har inga namn utan kallar sig för “The Fingers”

“The Guild of Honourable Assassins är något som Ranaldkulten tar helt avstånd från. Lönnmord är helt emot Ranalds principer. Att gillet har sin hemliga bas mitt i Schwearmongers territorium i Weavers District är inget annat än ett misslyckande för min vän Albrecht Schwearmonger”
Herr Weiss

“Jag förkastar allt som The Guild of Honourable Assassins står för. En sådan kriminalitet måste bekämpas med alla medel. Men på grund av den rådande situationen, med The Man in the Black Hood på uppåtgående, måste även jag ompröva min moraliska värdegrund. Som det ser ut nu, behöver vi faktiskt inleda ett samarbete med gillet ingen vill prata om. Svåra tider kräver svåra beslut. Weavers District kommer att bli ett slagfält i kampen mot The Man in the Black Hood”
Albrecht Schwearmonger

“Alla tror att jag är uträknad. En krossad Crime Lord som förlorat sitt imperium. Men dom har fel, jag har fortfarande The Guild of Honourable Assassins till mitt förfogande – mina fingrar. Mitt farligaste och mest effektiva vapen har jag ännu inte släppt löst. The Man in the Black Hood ska darra av fruktan för “The Fist’s Fingers”. Dödslistan kommer att vara lång och jag kommer att skåla när förrädare som Murrmann, Jochen, Bengt “The Knife” och Stanislav Schüssel dör"
Faustman “The Fist”

“The Guild of Honourable Assassins? Har jag aldrig hört talas om”
Tobias Eckert

“Stadsvakten står inför extremt många utmaningar. Vi har i flera år försökt finna och krossa The Guild of Honourable Assassins. En kriminell mördarorganisation av värsta sort. Men en dag när vi hittar dom ska jag med nöje lyfta min Zweihänder i strid mot mördarna”
Kapten Markus Baerfaust

Bio:

The Honourable Guild of Assassins

The Enemy Within Averheim Sessions Averheim